producten Z oplossingen Z maatwerk R cases R support Z  maatwerk 290
 

Maatwerk

Het antwoord is: "JA" , wat is uw vraag?

Merlin ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van recent ontwikkelende oplossingen. Sommige worden door Merlin zelf bedacht maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.

Indien u, na het rondkijken op onze website, of op websites van onze concullega's, het gevoel heeft dat geen enkel product exact doet wat u voor ogen heeft, willen wij graag met u in gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen. In deze sessie nemen we uw doelen en wensen als uitgangspunt en zullen wij de juiste inhouse experts betrekken om te komen tot een snelle inschatting van mogelijkheden, doorlooptijden en prijzen.  

Merlin, is in afwijking van vele anderen, een onafhankelijke fabrikant en niet een verkoopkantoor van een bepaald merk. In ons kantoor te Breukelen (300m vanaf de A2) vindt u alle disciplines onder één dak: (3D) engineering, productontwerp en - design, software ontwikkeling, systeemintegratie en zelfs de assemblage! Ook na de levering en installatie is Merlin uw partner voor het in topconditie houden van uw systemen.  

Indien uw interesse is gewekt verwelkomen wij u graag in Breukelen voor een demonstratie of een informatief gesprek. Ook kunnen we u desgewenst voorzien van referenties die al gebruik maken van onze producten.  

 

MIA en MUA muntautomaat


ID checkerMuntinname- en muntuitgifteautomaat

Voor Geldmaat (de samenwerking van ABNAMRO, ING en Rabobank) hebben wij in samenwerking met onze partner Brinks een tweetal automaten ontwikkeld voor het afstorten en uitgeven van muntgeld (rollen).assemblage geldmaat 2

Deze automaten worden nu geïnstalleerd in bouwmarkten als vervanging van de automaten die u nu bij uw bank aantreft.

De automaten zijn volledig conform specificatie van Geldmaat ontworpen en gefabriceerd, inclusief extra verstevigde behuizing, op maat gemaakte PIN verificatie en een koppeling naar de meegeleverde backofficesystemen met de hoogste veiligheidsstandaards.

LINCSTATION


lincstationlogo lores lincsafe

Merlin en Lincsafe ontwikkelde in eigen beheer een automatische, intelligente en gesloten kassasysteem

Een gesloten kassa leidt tot meer veiligheid en minder fouten bij het geven van wisselgeld. De kassier komt niet in aanraking met het geld dus een zeer hygiënische geldafhandeling. Het systeem kan door een waarde-transporteur geleegd worden daardoor is er ook minder risico voor u en uw personeel.

Zowel de hardware als de software is geheel in eigen beheer gerealiseerd. Door eerst een houten model te maken zijn alle ergonomische en praktische aspecten bekeken en daarna is door onze eigen R & D afdeling de software ontwikkeld.

Er zijn vervolgens diverse apparaten in het veld getest en inmiddels is er een balie- en een stand alone versie die zeer goed is ontvangen in de markt. 

point2pay totaal lowres

 

Indien er geen POS systeem aanwezig is kan er een compleet POINT2PAY systeem worden aangeboden in samenwerking met PAY PLAZA.

Weer een eigen ontwikkeling waarmee we vooruit lopen in de markt van Cash handelingen.

 

 

 

 

 

PIN wissel automaat


pinwissel3

DE Pin wisselautomaat voor bankbiljetten naar munten en met NFC!

Eind 2016 introduceerde Merlin de pinwisselautomaat PC-1. Deze automaat is ontwikkeld ten behoeven van de gamingindustrie (casino en speelhal) en biedt de volgende opties; opnemen van geld van de bankrekening middels pin of nfc; uitbetaling in biljetten en/of munten, biljetten breken (wisselen van grote in kleine biljetten) en wisselen van biljet naar munt.

Maatwerk Kiosks


CJIB tvu LR

Self service Kiosk voor betalen met cash en PIN

In 2015 heeft Merlin in nauwe samenwerking met G4S een betaaloplossing ontwikkeld waar openstaande rekeningen kunnen worden betaald met contant geld of met pin.

CJIB tvu open LR

De automaat geeft wisselgeld (munten en biljetten) en is uitgerust met een RFID lezer, kiosk printer, 4g modem en 2d barcode lezer. 

 

 

 

 

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er is nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.