producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  support 290
 

Technische vragen en links

Voor technische vragen kunt U ons van maandag t/m vrijdag bereiken van 08:00-18:00 uur op 088 6 288 288 of mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een gering bedrag kunt u een serviceovereenkomst met ons sluiten. Dit kan een controle abonnement (1x per jaar) of een ALL IN contract zijn. Bij een All-in contract zijn alle kosten (voorrijden, arbeid, onderdelen, vervangende apparatuur) voor Merlin, ongeacht het aantal storingen en daarnaast heeft u een gegarandeerde reponsetijd bij storing. Neem contact op met onze afdeling verkoop op 0346-26 54 24 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u een storing aanmelden?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bereiken van 08:00-18:00 uur bereiken op 088-6 288 288 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er is nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.