Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.

producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  support 290
 

Technische vragen en links

Voor technische vragen kunt U ons tijdens kantooruren bereiken op 0346-265424 of mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een gering bedrag kunt u een serviceovereenkomst met ons sluiten. Dit kan een controle abonnement (1x per jaar schoonmaken) of een ALL IN contract zijn. Bij een All-in contract zijn alle kosten (voorrijden, arbeid, onderdelen, vervangende apparatuur) voor Merlin, ongeacht het aantal storingen en daarnaast heeft u een gegarandeerde reponsetijd bij storing. Neem contact op met 0346-265424 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende offerte.

Wilt u een storing aanmelden?

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0346-265424 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.