producten Z oplossingen Z maatwerk R cases R support Z  maatwerk 290
 

LINCSTATION


lincstationlogo lores lincsafe

Merlin en Lincsafe ontwikkelde in eigen beheer een automatische, intelligente en gesloten kassasysteem

Een gesloten kassa leidt tot meer veiligheid en minder fouten bij het geven van wisselgeld. De kassier komt niet in aanraking met het geld dus een zeer hygi├źnische geldafhandeling. Het systeem kan door een waarde-transporteur geleegd worden daardoor is er ook minder risico voor u en uw personeel.

Zowel de hardware als de software is geheel in eigen beheer gerealiseerd. Door eerst een houten model te maken zijn alle ergonomische en praktische aspecten bekeken en daarna is door onze eigen R & D afdeling de software ontwikkeld.

Er zijn vervolgens diverse apparaten in het veld getest en inmiddels is er een balie- en een stand alone versie die zeer goed is ontvangen in de markt. 

point2pay totaal lowres

 

Indien er geen POS systeem aanwezig is kan er een compleet POINT2PAY systeem worden aangeboden in samenwerking met PAY PLAZA.

Weer een eigen ontwikkeling waarmee we vooruit lopen in de markt van Cash handelingen.

 

 

 

 

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er is nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

┬ę 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.