producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Disclaimer

De materialen op deze website kunnen onnauwkeurigheden of typografische fouten bevatten. Merlin Technology garandeert niet de nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of volledigheid van de materialen, adviezen, opinies, verklaringen of andere informatie die via deze site wordt weergegeven of verspreid. Alle informatieve documenten, software en producten op deze site worden geleverd "zoals ze zijn" en "zoals beschikbaar", en zullen niet bindend zijn, noch worden ze uitgelegd als een verplichting, vertegenwoordiging of garantie van Merlin technologie. U erkent dat een beroep op enige informatie van deze site op eigen risico is. Merlin Technology behoudt zich het recht om, na eigen goeddunken, fouten of nalatigheden in een gedeelte van deze website te corrigeren of om andere wijzigingen op de site of de materialen die op de site worden beschreven, te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Merlin Technology erkent alle handelsmerken en auteursrechten van genoemde merken en bedrijven.

Beperking van aansprakelijkheid
Merlin Technology sluit alle aansprakelijkheid uit (voor zover toegestaan door toepasselijk recht) voor directe, indirecte, incidentele consequenties, schade, kosten, verliezen, claims, uitgaven, inclusief maar niet beperkt tot schadevergoeding, goodwill, datagegevens of andere immateriële verliezen of andere procedures van welke aard dan ook die u heeft geleden of geleden heeft die voortvloeien uit uw gebruik van deze website en de inhoud ervan, of door onbeschikbaarheid van onderdelen of alle website of informatie documenten, software of producten.

Recht en jurisdictie
Deze Gebruiksvoorwaarden zijn onderworpen aan de Nederlandse wetgeving. In geval van geschillen die voortvloeien uit deze Gebruiksvoorwaarden, zullen uitsluitend de rechtbanken van Amsterdam bevoegd zijn.

Privacy verklaring
Vanaf 25 Mei 2018 is de nieuwe privacywetgeving AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) Verordening (EU) 2016/679 van het Europees parlement en de Raad, van toepassing. Merlin voert al jaren een streng privacybeleid waaraan alle werknemers zich moeten houden. Voor meer informatie over het privacybeleid van Merlin, klik hier.

 

Auteursrechten
Copyright © Merlin Security Services BV, De Corridor 9, 3621 ZA Breukelen, Nederland. Alle rechten voorbehouden.

 

Info & Route

Merlin Technology
De Corridor 9, 3621 ZA Breukelen

T Sales +31 (0)346 26 54 24
T Support: +31 (0)88 6 288 288
E NL.info.merlin@cennox.com

IBAN : NL51 INGB 0008 2741 72
BIC   : INGBNL2A

BTW nr.: NL820663992B01
KVK: 30259118

 


Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er is nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.