producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Onze partners en leveranciers

 De volgende partners van Merlin willen wij onder uw aandacht brengen: Cashtester compilatie

Logo CashTester 640 150

Sinds januari 2014 behoort Cashtester tot de Merlin groep met een compleet assortiment vals geld detectoren, bankbiljettelmachines, munttelmachines, fitness sorteerders en vele andere producten om geld te controleren en/of verwerken. Cashtester werd opgericht in 2004 en sindsdien hebben we, dankzij onze klanten/distributeurs en kwalitatief hoogwaardige producten, een continue groei in de Europese markt doorgemaakt en speciaal in de Retail markt staan we hoog aangeschreven

 

LINCSAFE LOGO

Onze zusteronderneming Lincsafe is een internationale leverancier van contant geld oplossingen en ontwerpt en produceert closed cash betaal oplossingen waardoor er veiliger, gemakkelijker en effici├źnter kan worden omgegaan met contact geld.

lincsafe compilatieLincsafe beschikt over een ruime keuze aan in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde producten voor diverse toepassingen en branches, van een compacte afroomkluis voor de Retail tot robuuste geldafstortsystemen met voorcreditering. De eigen R&D afdeling is verantwoordelijk voor de software en de assemblage wordt in Maarssen gedaan. Meer informatie: www.Lincsafe.com

 

 

 

 

secu systemslogo

Sinds 2007 is Secusystems ook onderdeel van de Merlin groep.

compilatie produkten2Secusystems geeft advies, landelijke service en support op het gebied van beveiligings apparatuur zoals Camerabewaking, toegangscontrole en alarmsystemen. Geen webshop maar een vakkundig leverancier en installateur van beveiligingsapparatuur!

 

 

 

 

Info & Route

Merlin Technology
De Corridor 9, 3621 ZA Breukelen

T Sales +31 (0)346 26 54 24
T Support: +31 (0)88 6 288 288
E NL.info.merlin@cennox.com

IBAN : NL51 INGB 0008 2741 72
BIC   : INGBNL2A

BTW nr.: NL820663992B01
KVK: 30259118

 


Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er is nu 1 vacature

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

┬ę 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.