producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  support 290
 

Technische vragen en links

Technische vragen

Voor technische vragen kunt U ons tijdens kantooruren bereiken op 0346-265424. Heeft een een technische vraag die U via e-mail wilt stellen, stuurt U dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Garantie en Defecten

We onderscheiden een drietal situaties:

 • U pakt de machine uit en deze blijkt niet te werken
  Neem contact op met Merlin op 0346-265424 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen dat uw machine kostenloos wordt vervangen.
 • U heeft een defect in het eerste jaar na aanschaf
  U stuurt de machine naar Merlin op uw kosten.
  Merlin repareert de machine en stuurt deze terug op kosten van Merlin.
  U betaalt alleen de kosten voor de verzending naar Merlin. Arbeidsloon, onderdelen en vervoer naar u terug zijn voor rekening van Merlin.
  Indien u de reparatie op uw lokatie uitgevoerd wenst te hebben, brengen wij voorrijdkosten (nu: EURO 75) in rekening. Overige kosten zijn voor Merlin.
 • U heeft een defect na afloop van de garantieperiode
  U kunt kiezen om de machine aan ons te sturen of om ons te bellen voor reparatie op locatie. In alle gevallen zijn de kosten voor arbeidsloon, onderdelen en verzending voor u.

 

Voor een gering bedrag kunt u een serviceovereenkomst met ons sluiten. Dit kan een controle abonnement (1x per jaar schoonmaken) of een ALL IN contract zijn. Bij een All-in contract zijn alle kosten (voorrijden, arbeid, onderdelen, vervangende apparatuur) voor Merlin, ongeacht het aantal storingen en daarnaast heeft u een gegarandeerde reponsetijd bij storing. Neem contact op met 0346-265424 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende offerte.

 

Wilt u een storing aanmelden?

U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op 0346-265424 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vacatures

pand maarssen

Merlin groeit stormachtig! Wil jij werken aan producten die je straks overal tegenkomt? Kom dan ons topteam versterken en kijk op onze vacature pagina.

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Vacatures
Er zijn op dit moment 2 vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2017 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.