producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Over Merlin

Merlin Security Services BV (hierna: Merlin) houdt zich sinds 1996 bezig met het distribueren en onderhouden van allerhande geldverwerkende apparatuur zoals valsgeld detectoren, Bankbiljetten en munten tellers, wisselautomaten etc., en het trainen van gebruikersgroepen.

Cliënten en referenties
Merlin heeft cliënten in alle sectoren en bedrijven waar gewerkt wordt met contant geld. Of het nu gaat om geld tellen, controleren, verpakken, wisselen; Merlin is uw partner. Ook bedrijven die te maken kunnen krijgen met identiteitsfraude (vrijwel iedereen die mensen aanneemt) vinden bij Merlin de technische kennis en apparatuur om dit probleem accuraat aan te pakken.

Sinds 2013 is er naast de distributie en verkoop een nieuwe weg ingeslagen door zelf betaaloplossingen te ontwerpen en deze producten ook in eigen huis te produceren. Maatwerk producten die vaak voortkomen uit regelmatig contact met onze klant of de gebruiker. In ons kantoor in Breukelen zijn nu alle benodigde diciplines onder één dak te vinden: (3D) engineering, productontwerp en - design, software ontwikkeling, systeemintegratie en zelfs de assemblage! 

Indien u wenst kunnen wij u referenties en contactpersonen verstrekken van bedrijven waar wij zaken mee doen, of u komt langs in onze showroom om een indruk te krijgen van onze producten en mogelijkheden.

Ik hoop dat dit korte stukje u een indruk van Merlin kan geven en wens u veel succes bij uw bezoek aan onze site. Ik ben gaarne bereid het een en ander mondeling of telefonisch toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Ron van Veenendaal,

Merlin Technology

 

Info & Route

Merlin Technology
De Corridor 9, 3621 ZA Breukelen

T Sales +31 (0)346 26 54 24
T Support: +31 (0)88 6 288 288
E info@merlin.nl

IBAN : NL51 INGB 0008 2741 72
BIC   : INGBNL2A

BTW nr.: NL820663992B01
KVK: 30259118

 


Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.