producten Z oplossingen Z maatwerk R cases R support Z  maatwerk 290
 

Maatwerk

Het antwoord is: "JA" , wat is uw vraag?

Merlin ontwerpt, ontwikkelt en produceert eigen producten. Op deze pagina's vindt u een kleine opsomming van recent ontwikkelende oplossingen. Sommige worden door Merlin zelf bedacht maar vaker is de uiteindelijke klant/gebruiker degene die met het idee komt.

Indien u, na het rondkijken op onze website, of op websites van onze concullega's, het gevoel heeft dat geen enkel product exact doet wat u voor ogen heeft, willen wij graag met u in gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden in kaart te brengen. In deze sessie nemen we uw doelen en wensen als uitgangspunt en zullen wij de juiste inhouse experts betrekken om te komen tot een snelle inschatting van mogelijkheden, doorlooptijden en prijzen.  

Merlin, is in afwijking van vele anderen, een onafhankelijke fabrikant en niet een verkoopkantoor van een bepaald merk. In ons kantoor te Maarssen (300m vanaf de A2) vindt u alle disciplines onder één dak: (3D) engineering, productontwerp en - design, software ontwikkeling, systeemintegratie en zelfs de assemblage! Ook na de levering en installatie is Merlin uw partner voor het in topconditie houden van uw systemen.  

Indien uw interesse is gewekt verwelkomen wij u graag in Maarssen (Industrieweg 4) voor een demonstratie of een informatief gesprek. Ook kunnen we u desgewenste voorzien van referenties die al gebruik maken van onze producten.  

 

De ID checker

ID checkerID, rijbewijs en paspoort controle

In 2013 heeft Merlin in overleg met de supermarktbranche een id checker idv1 ontwikkeld ten behoeve van de supermarkten. Door een legitimatie (paspoort, id kaart of rijbewijs) door de checker te swipen kunt u binnen een seconde controleren of een houder van de pas 18 jaar of ouder is.

 age scan 2016 merIDIn 2015 is er een variant op de id checker gekomen, de idv2. Deze unit is geschikt voor montage op een vending machine of sigarettenautomaat.

De klant swiped zijn/haar kaart en de machine wordt ontgrendeld. Dit systeem kan de agecoin vervangen. Ook deze checker is geschikt voor passen uit alle landen. 

 

Buschaffeursautomaat

arriva

Self service automaat

In 2014 ontwikkelde Merlin samen met een ov bedrijf een machine ten behoeve van het afstorten van geld (biljetten en munten) en het aankopen van boekjes met vervoerbewijzen. De machine bevat een muntafstortunit met geavanceerd cleaning systeem, twee afstortcassettes tbv bankbiletten, nfc/rfid reader, 15 inch touchscreen en kioskprinter. Ook is de unit voorzien van een webportal voor rapportages over transacties en backoffice functies.

Maatwerk Kiosks

CJIB tvu LR

Self service Kiosk voor betalen met cash en PIN

In 2015 heeft Merlin in nauwe samenwerking met G4S een betaaloplossing ontwikkeld waar openstaande rekeningen kunnen worden betaald met contant geld of met pin.

CJIB tvu open LR

De automaat geeft wisselgeld (munten en biljetten) en is uitgerust met een RFID lezer, kiosk printer, 4g modem en 2d barcode lezer. 

 

 

 

 

 

PIN wissel automaat

pinwissel3

DE Pin wisselautomaat voor bankbiljetten naar munten en met NFC!

Eind 2016 introduceerde Merlin de pinwisselautomaat PC-1. Deze automaat is ontwikkeld ten behoeven van de gamingindustrie (casino en speelhal) en biedt de volgende opties; opnemen van geld van de bankrekening middels pin of nfc; uitbetaling in biljetten en/of munten, biljetten breken (wisselen van grote in kleine biljetten) en wisselen van biljet naar munt.

Vacatures

pand maarssen

Merlin groeit stormachtig! Wil jij werken aan producten die je straks overal tegenkomt? Kom dan ons topteam versterken en kijk op onze vacature pagina.

Adres
Industrieweg 4
NL-3606 AS  Maarssen
The Netherlands

 

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.