producten Z oplossingen Z maatwerk Z cases R support Z  pand 290
 

Geld wisselen

Merlin houdt zich al jaren bezig met het distribueren en onderhouden van onder andere geldtesters, machines om geld te wisselen en diverse soorten kluizen.

Merlin heeft cliënten in alle sectoren waar gewerkt wordt met contant geld. Of het nu gaat om geld tellen, controleren, verpakken, wisselen; Merlin is uw partner.

Merlin verkoopt diverse automaten om geld te wisselen. We hebben bijvoorbeeld de eigen maatwerk PIN Wisselautomaat in ons assortiment. Dit is een stevige en krachtige wisselautomaat, welke geld biljetten en/of munten kan wisselen naar 2 munten. Maar we hebben bijvoorbeeld ook de Dual Coin Wisselautomaat in ons assortiment. Een degelijke machine om geld biljetten en/of munten te wisselen naar munten of een penning. Tevens zijn bijna alle automaten uit ons assortiment uit te breiden met verschillende opties.

Via de site kunt u een brochure aanvragen van de automaat waar u interesse in heeft. Indien u wenst kunt u bij ons ook referenties en contactpersonen opvragen. 

Voor meer informatie over automaten om geld te wisselen, kunt u het formulier voor info aanvraag invullen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0346-265424.

 

Adres
De Corridor 9
3621 ZA Breukelen
Nederland

 

Vacatures
Er zijn op dit moment geen vacatures

Nieuws
Wetenswaardigheden
Links

 

© 2020 Merlin - All Rights Reserved

Please publish modules in offcanvas position.

Wij respecteren uw privacy. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te verbeteren en analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.