|  home  |  info aanvraag  |  nieuws  |  brochures  |  klantenservice  |  vacatures  |  contact  | nl uk

KHN heeft voor haar leden een actie met een exclusieve voordeelprijs. Bij uw bestelling dient u in het OPMERKINGEN veld uw KHN lidnummer te vermelden.

 

Bestel hier uw producten

Het aanpassen van prijzen in de winkel is een tijdrovende en foutgevoelige bezigheid. Zeker als dit met grote regelmaat dient te gebeuren. Met de komst van digitale prijskaartjes wordt het mogelijk om de papieren uitgeprinte prijskaartjes in winkels te vervangen door deze efficiĆ«ntere variant. Deze prijskaartjes worden draadloos aangepast met de informatie die u wilt en op de momenten dat u dit wilt. Eenvoudig via uw bestaande artikelendatabase.

Naast prijzen kan ook allerlei andere informatie worden meegezonden naar het kaartje. Afhankelijk vanhet model kaartje kunt u bv houdbaarheidsdta of productspecificaties toevoegen.


Dit wordt ESL - Electronic Shelf Label genoemd.

 

Pricer (www.pricer.com) is met afstand het meest succesvolle bedrijf dat deze labels aanbiedt. Met een ervaring van 15 jaar en een martkaandeel van 55% wereldwijd is Pricer de keuze van velen.

 


Pricer biedt digitale prijskaartjes in verschillende uitvoeringen en groottes in zowel LCD als vrij programmeerbare DOT matrix displays. Pricer biedt toepassingen voor de detailhandel en voor de levensmiddelen industrie voor zowel food als non food artikelen.

 

 

Digitale prijskaartjes zijn draadloos en worden aangestuurd vanuit een zender/ontvanger die op haar beurt gekoppeld is aan de Pricer server. De server haalt haar gegevens uit het artikelbestand van de klant. Bij het wijzigen van prijzen of andere gegevens, veranderen automatisch de prijs, artikel gegevens op de displays in de winkel. Uniek van de digitale prijskaartjes van pricer is dat de communicatie tweeweg verkeer is. De prijzen worden aangepast en het kaartje zendt terug dat dat ook daadwerkelijk gebeurd is.  

 

Assortiment:

er zijn globaal twee varianten in meerdere afmetingen:

- Segment based: LCD schermen met een vaste indeling

- DOT Matrix: zgn E-paper labels, maximale flexibiliteit door volledig vrije indeling en mogelijkhid om zeerveel informatie op te slaan op diverse pagina's  

 

 

Wilt u eens vrijblijvend een demonstratie van dit systeem en wilt u eens samen met ons bekijken of dit een verstandige investering voor u is? Neem dan contact op met ons kantoor op 0346 265424 en vaag naar de verkoop. Een emailtje naar info@merlin.nl is ook voldoende. Wij nemen dan contact met u op.

 

In onze showroom kunt u het systeem operationeel aanschouwen en de voordelen voor uw bedrijf zelf constateren.

 

  

Nog geen producten toegevoegd.
Merlin ladekluis
LADEKLUIS met individuele code en vertraging Drie lades individueel instelbaar met ...
€ 1599.00
Dual Coin Plus wisselautomaat
Wisselt biljetten en/of munten naar 2 verschillende munten en/of penningen. Ook voor ...
€ 1750.00